Перейти до основного вмісту
Зимова школа

Зимова школа в рамках проєкту Європейського Союзу Erasmus+ модуль Jean Monnet EVUESS

  •  середа, 7 лютого 2024 р.

Вітаємо в нашій "Зимовій Школі" Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича в рамках проєкту Європейського Союзу Erasmus+ модуль Jean Monnet «ІНТЕГРАЦІЯ ЄВРОПЕЙСЬКИХ ЦІННОСТЕЙ ДО УКРАЇНСЬКОЇ ОСВІТИ, НАУКИ ТА СПОРТУ»!

Читати далі
 EVUESS

Відбулась важлива робоча зустріч у рамках проєкту EVUESS

  •  вівторок, 30 січня 2024 р.

30 січня відбулась важлива робоча зустріч у рамках проєкту Erasmus+, модуль Jean Monnet, під назвою “Інтеграція європейських цінностей до української освіти, науки та спорту / EVUESS”. Зустріч зібрала команду проєкту: координатора проєкту доцента Ярослава Галана, професора Ярослава Зорія, професора Юрія Мосейчука та професора Янa Капранова.

Читати далі
Інтеграція Європейських цінностей до української освіти, науки та спорту

Зустріч в рамках проєкту на тему: "Інтеграція Європейських цінностей до української освіти, науки та спорту"

  •  середа, 29 листопада 2023 р.

29 листопада на факультеті фізичної культури та здоров’я людини Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбулась важлива зустріч в рамках міжнародного проєкту Еразмус+ модуль Жан Моне «Інтеграція європейських цінностей до української освіти, науки та спорту».

Читати далі
Інтеграція Європейських цінностей до української освіти, науки та спорту

Інтеграція Європейських цінностей до української освіти, науки та спорту

  •  четвер, 26 жовтня 2023 р.

26 жовтня у блакитній залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбулась презентація міжнародного проєкту Еразмус+ модуль Жан Моне: "Інтеграція Європейських цінностей до української освіти, науки та спорту".

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності