Перейти до основного вмісту
ЗИМОВА ШКОЛА

Після захопливого тижня навчання раді повідомити, що наша "ЗИМОВА ШКОЛА" у рамках проєкту Європейського Союзу Erasmus+ модуль Jean Monnet «ІНТЕГРАЦІЯ ЄВРОПЕЙСЬКИХ ЦІННОСТЕЙ ДО УКРАЇНСЬКОЇ ОСВІТИ, НАУКИ ТА СПОРТУ» (EVUESS) завершилася.

Наші студенти отримали безцінний досвід та глибокі знання у ході проведення трьох модулів: Інтеграція Європейських цінностей до української освіти, науки та до українського спорту.

Ці модулі були проведені командою проєкту: доцентом Ярославом Галаном, професором Ярославом Зорієм, професором Юрієм Мосейчуком та професором Яном Капрановим.

Наші студенти тепер готові до нових викликів та можуть впроваджувати отримані знання для покращення освіти, науки та спорту в Україні.

Учасники глибоко вивчили, розглянули та обговорили роль міжкультурної освіти. Також етичні стандарти в наукових дослідженнях та співробітництво України з європейськими науковими інституціями. В рамках спортивного модуля учасники зосередилися на формуванні здорового способу життя через спорт та ролі спорту в соціальній інтеграції.

Дякуємо усім учасникам за активну участь та вагомий внесок у цей незабутній досвід!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності