Перейти до основного вмісту
ЗИМОВА ШКОЛА

13 лютого у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича на факультеті фізичної культури та здоров’я людини розпочала свою роботу «ЗИМОВА ШКОЛА» у рамках проєкту Європейського Союзу Erasmus+ модуль Jean Monnet “ІНТЕГРАЦІЯ ЄВРОПЕЙСЬКИХ ЦІННОСТЕЙ ДО УКРАЇНСЬКОЇ ОСВІТИ, НАУКИ ТА СПОРТУ”.

Учасниками цієї унікальної події стали студенти спеціальності 014 Середня освіта (фізична культура). Відтепер вони матимуть можливість зануритися у світ європейських цінностей та отримати цінний досвід.

Зимова школа триватиме з 13 по 19 лютого 2024 року. На Вас чекає цілий тиждень захоплюючих та дивовижних теоретичних та практичних занять!

Лекторами школи будуть учасники проєкту: доцент Ярослав Галан; професор Ярослав Зорій; професор Юрій Мосейчук; професор Ян Капранов.

Школа розпочалась з вступних слів Ярослава Галана, який розповів про історію французького діяча в честь якого був названий проєкт.

Професор Ян Капранов здивував всіх чудовою презентацією про європейські цінності та роль Європейського Союзу у сучасному світі. Його доповідь залишила незабутнє враження та збагатила студентські знання. Також інші учасники проєкту поділилися своїми інсайтами та поглядами на майбутню тематику школи.

Ми впевнені, що цей тиждень буде надзвичайно цікавим та корисним для кожного з Вас.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності